Activitats

Gaudeix de la tranquil·litat que ofereix una masia d’aquestes característiques. Situada a la plana Alt Empordanesa, a prop del mar i de la muntanya, que permet la realització d’infinites activitats esportives, culturals, socials, gastronòmiques i ambientals.

El tracte és familiar i el clima és agradable a l’estiu i a l’hivern.

La situació privilegiada de Mas Hortus permet amb desplaçaments curts una gran varietat d’activitats.

Visita el Museu Dalí de Figueres i la casa de Dalí a Port Lligat que es troba entre Cadaqués i el Cap de Creus o a les ruïnes greco-romanes d’Empúries, els monasteris de Sant Pere de Rodes i de Sant Quirze de Colera, i la Colegiata de Vilabertran.

Senderisme i cicloturisme pel Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà o el Paratge Natural de l’Albera.

Activitats esportives, des del golf de Perelada a l’emoció del paracaigudisme a Empuriabrava, passant pels esports nàutics com vola, katak, piragüisme o windsurf a les platges de la Costa Brava de Roses o Llançà.

Tota una selecció d’activitats lúdiques com les nits al Casino i els Festivals de Música del Castell de Perelada o les visites enològiques de gran varietat de bodegues de la D.O. Empordà.

Gaudeixi de la tranquil·litat que ofereix una masia d’aquestes característiques, el tracte és familiar i el clima és agradable tant a l’estiu com a l’hivern.

Tota la informació de la zona

La pots encontrar a

Associació Alt Empordà Turisme

www.empordaturisme.com

Xarxa de senders de la zona

Fes la teva ruta utilitzant el

GoolTracking de Itinerànnia.

www.itinerannia.net